κυπαρισσια ξενοδοχεια Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

With 10+ years of experience and business gurus to support your business, we could strategically assist you to achieve your getaway rental ambitions in an constantly-shifting current market.

Ησυχία αναλόγως τον κόσμο, πολλά τροχόσπιτα. Αμεση πρόσβαση σε δύο παραλίες, μεγάλες, με μικρό βοτσαλάκι. Η δεύτερη με ένα φυσικό χώρο σαν τρίτη παραλία που αράζουν κυρίως γυμνιστές. Η διεύθυνση του κάμπινγκ άνθρωποι πολύ έμπειροι στην δουλειά για αυτό και φέρονται με ευγένεια και γενικώς δεν σου χαλάνε χατίρι (μπορείς ακόμα και το αυτοκίνητο να πλύνεις σε ειδικά προορισμένο χώρο). Σκιά όχι τόσο καλή σε όλες τις θέσεις αλλά πολύ ικανοποιητική στις περισσότερες. Καταπληκτικές θέσεις με τραπέζια για καφέ, σνάκ, διάβασμα κλπ κάτω από μουριές με δροσερή σκιά πάνω στην θάλασσα (όλα τα λεφτά!).

Ομορφο νεοδμητο καταλυμα με μοντερνα αισθητικη σε ωραια ησυχη περιοχη λιγα μολις μετρα απο τη θαλασσα και κοντα στο κεντρο της Κυπαρισσιας

Το Κάτω Κουφονήσι λοιπόν, είναι σαν το μικρό αδερφάκι του Άνω Κουφονησίου. Σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους τα δύο νησιά συνδέονται ακτοπλοικώς με τα μικρά καραβάκια που αναφέραμε πιο πάνω. Μάλιστα για τους δεινούς κολυμβητές είναι πολύ εύκολο να κολυμπήσουν από την μία ακτή στην απέναντι. Οι παραλίες του νησιού Λάκοι, Δέτης, Νερό και Πεζούλια.

Θραύσμα ποδιού από κολοσσιαίο άγαλμα που βρέθηκε στις Βάσσες. Εκτίθεται στο Βρετανικό Μουσείο

Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κέντρο, Κυπαρισσία

Άρνα Λακωνίας: Το όμορφο χωριό του Ταϋγέτου με την πλούσια ορεινή φύση

Πολύ καλά, το συνιστώ, πεντακάθαρα και πολύ κοντά στην θάλασσα και στο κέντρο της Κυπαρισσίας. Παρ όλες τις αναποδιές που μας έτυχαν γενικά στο ταξίδι μας, ο οικοδεσπότης ήταν πολύ βοηθητικός και εξυπηρετικός σε ότι χρειάστηκαμε!! Ευχαριστούμε

Κάντε αναζήτηση, φιλτράρετε και σχεδιάστε ολόκληρο το ταξίδι σας

Επιτρέπονται τα κατοικίδια vs Δεν επιτρέπονται στην περιοχή Κυπαρισσία

Υπάρχει μια περιπέτεια που here σας περιμένει σε κάθε γωνιά.

Με όλα τα ακίνητα της αγοράς, προβολή σε χάρτη, χωρίς διπλές και τριπλές αγγελίες για το ίδιο ακίνητο, έξυπνη ταξινόμηση και πολλές ακόμα μοναδικές δυνατότητες.

Υπήρχαν πολλές επιλογές για να επισκεφθούμε διάφορες παραλίες σε μικρή απόσταση.

Ανάθεση Ανάθεσε το ακίνητο σου σε επαγγελματία μεσίτη.

Report this wiki page